Již sedmým rokem v řadě Slovinská turistická centrála (STB) ve spolupráci s globální televizní sítí Eurosport zvyšuje hodnotu závodu na mezinárodní scéně tím, že posiluje viditelnost Slovinska, jeho destinací a národní značky I Feel Slovenia.

Facebook

Tradičně je polovina června vyhrazena závodu Kolem Slovinska, které se ve své tříleté historii stalo odrazovým můstkem pro nadějné slovinské cyklisty, včetně dvou nejlepších a nejčastějších vítězů světa Primože Rogliče a Tadeje Pogačara. O zelený dres celkového vítěze slovinského pětiboje se letos utká více než 160 profesionálních cyklistů z 23 týmů z celého světa.

Ing. Maja Pak, ředitelka slovinského turistického sdružení, uvedla: „Tour of Slovenia je příkladem úspěšného partnerství mezi organizátorem, STB a různými destinacemi, společně vyvíjející produkt sportovně-turistiky, který posiluje mezinárodní viditelnost Slovinska jako zelené země se sportem. a zdravý životní styl hluboce zakořeněný ve svých tradicích Již sedmým rokem v řadě zařadila STB ve spolupráci s televizní sítí Eurosport a 46 destinacemi Slovinsko jako autentickou, udržitelnou a zelenou destinaci, která nabízí mnoho příležitostí pro jedinečné zážitky pro milovníky. aktivních a inspirativních dobrodružství Během posledních let naše zpravodajství Eurosport oslovilo více než 56 milionů diváků. Jsme velmi hrdí na to, že můžeme sportovním fanouškům po celém světě nadále přinášet krásné snímky naší země.“

Redakce FFN