Z čeho vybírat:

Dlouhé triko s všitým topem,
Je s 50% biobavlny a 50% viskózy Lenzing Viscose®.

Facebook

Oboustranné sportovní legíny
Jedny legíny, dva designy. Legíny jsou prodyšné a dobře odvádějí vlhkost. Vnitřní strana je tmavě šedá, vnější je s barevným motivem. Na vnitřní straně pasu mají kapsičku na klíče či drobné.

Pilates kruh
Variabilní cvičební pomůcka. Pilates kruh je skvělý pro zintenzivnění cvičení svalstva prsou, paží, zad a nohou. Součástí balení je plakát ve formátu A3 s návodem na cvičení.

Tepláky chino
Pohodlné a praktické tepláky. Jsou se 78% podílem biobavlny, 18% polyesteru a 4% elastanu. Mají dvě falešné zadní kapsy s paspulkami. V nabídce jsou v antracitové barvě a v barvě světle šedého melíru.

Sportovní top
Top s rafinovaným výstřihem na zádech. Je prodyšný a dobře odvádí vlhkost.

Lehká sportovní obuv na cvičení
Obutá, neobutá… Lehká sportovní obuv je z elasticky pěnového materiálu. Bříška chodidel a paty jsou opatřeny protiskluzovým polstrováním.

Kabátek na cvičení
Kabátek nejen na cvičení. Má dvouvrstvé manžety rukávů s otvorem na palec. Kabátek má maxi kapuci a zapínání na druky.

Sportovní triko
Triko má vsadky ze síťoviny. Je prodyšné a dobře odvádí vlhkost. Má prodlouženou zadní stranu pro příjemnější pocit při cvičení.

Sportovní podprsenka Seamless
Podprsenka je bez nepříjemných bočních švů. Je prodyšná, protože obsahuje vlákno TACTEL® a optimálně drží díky různě pleteným zónám. Má vykrojená záda.

Sportovní boty
Boty poskytují pocit jako při chůzi naboso. Jejich svrchní materiál je ultralehký se vsadkami ze síťoviny. Podrážku mají tenkou a mimořádně pružnou, stélka je vyjímatelná. Boty jsou odolné a prodyšné.

Redakce FFN

www.tchibo.cz

 

Fotogalerie k článku