O víkendu se tady totiž budou testovat na sjezdovkách lyže Rossignol a připravený je i hudební program a soutěž o hodnotné ceny. V sobotu bude také další den bez bariér. „Po celý den má každý možnost zapůjčit si zdarma vybavení pro handicapované, navštívit Aquaworld se zdviží nebo bezbariérovou Stezku korunami stromů Lipno,“ zmínila marketingová manažerka areálu Eva Černíková s tím, že veškeré vybavení je připravené v půjčovně Intersport Rent.

Facebook

Lipno je však vyhlášené i zábavou pro děti
Hlavní atrakcí bude Sněhulákománie, každé dítě si samozřejmě může postavit i vlastního sněhuláka nebo se zúčastnit stavby jednoho obrovského. Vrcholem víkendu pak v neděli večer bude tradiční Show Lišáka Foxe, který si se svými kamarády přichystal zábavnou estrádu plnou překvapení.
Víkend plný zábavy a sportu bude stát spoustu energie a i proto je na Lipně stále přichystáno šest gastronomických provozů, kde mohou turisté i místní doplnit síly. „Dbáme zejména na kvalitu surovin a jídla jako takového. Proto u nás nenajdete smažené polotovary, ale pochutnáte si třeba na naší vyhlášené hovězí svíčkové, guláši nebo třeba domácím hamburgeru. Vždy se ale jedná o jídla, která skutečně od začátku prošla rukama našich kuchařů,“ zdůrazňuje manažerka společnosti LIPNOgastro, Jana Kroupová. Na Lipně si to své najdou také vegetariáni a samozřejmě děti, pro které je určena například speciální nabídka lišáka Foxe nebo Foxovo dětské menu.

Táňa PIkartová

www.lipno-servis.cz