Materiál poskytující odpružení se skládá z tisíců drobných energetických kapslí, z nichž je vytvořena technologicky unikátní mezipodešev. Tyto energetické kapsle díky své jedinečné struktuře efektivněji uchovávají energii při došlapu a následně ji při odrazu vrací zpět, takže čím více energie do každého kroku vložíte, tím více ji získáte zpět. Pěna BOOST™ si zachovává měkkost i po bezpočtu odběhaných sezón a každý výběh je proto stejně příjemný, jako ten první.

Facebook

Vylepšené Energy Boost nabízejí více pohodlí díky elegantnímu pružnému svršku ze síťoviny
Přizpůsobí se každému tvaru nártu, pevně jej obejme, ale zároveň umožní potřebnou ventilaci vzduchu a ochlazování chodidla.  Bez ohledu na to, Nehledě kde běháte, vlastnosti pěny BOOST™ zůstávají stejné, zatímco klasický materiál EVA se při různých teplotách rozpíná a/nebo tvrdne. Od tropických veder až po třeskutou zimu, na odpružení BOOST™ se můžete vždy spolehnout.
Rozšířená technologie TORSION system navíc umožňuje přirozený pohyb chodidla v botě, přitom současně zpevňuje střední část chodidla a zajišťuje vyšší stabilitu, čímž chrání před poraněním nártu. Běžci už tak nemusí myslet na nic jiného, než na cestu před sebou.

Kolekce barevných Energy Boost je kompatibilní s tréninkovým zařízením miCoach
Dostupná je v adidas Stores, dále také ve specializované běžecké prodejně adidas Running (Running Mall, Františka Křížka 11, Praha 7 – Holešovice), ve vybraných značkových prodejnách adidas, ve vybraných multibrandových prodejnách a ve vybraných prodejnách běžeckých specialistů.

Pojďme spolu zaběhnout Mých 5 km, nový projekt pro začínající běžkyně
Značka adidas se rozhodla dodat odvahu všem váhajícím dívkám a ženám, které ještě nenašly odvahu pustit se do běhání. K tomuto účelu se spojila se známou milovnicí sportu, populární modelkou, držitelkou titulu Miss World Taťáňou Kuchařovou, jenž se stala tváří podzimní běžecké kolekce a nového projektu Mých 5km.

Běhání je o radosti z pohybum spíše než o počtu uběhnutých kilometrů
Vzhledem k tomu, že nejlepší motivací je podpora okolí, poběží projekt především na sociálních sítích. Značka adidas a Taťáňa Kuchařová vyzývají všechny stávající i budoucí rekreační běžkyně ke sdílení zážitků z běhání.
Sdílet na svých profilech mohou klasické statusy, fotky, videa, zkrátka cokoliv, co při běhání viděly, zažily, objevily, co se jim na běhání líbí a co je motivuje. Společně tak vytvoří zásobárnu motivace, ze které mohou ony samy a všechny ostatní běžkyně čerpat, a vzájemně se takto podpoří. Běžeckým začátečnicím přitom vzkazuje: „Nebojte se být na sebe o trošku tvrdší a disciplinovanější, budete ze sebe mít skvělý pocit a uvidíte výsledky! Budete mít větší sebejistotu, budete se cítit dobře. A nenechte se odradit obtížnými začátky.“

Iva Burianová

www.adidas.cz/shop

www.mych5km.cz

Fotogalerie k článku