Okamžik, kdy se z vašich vlasů stane skutečné umělecké dílo. Představujeme vám nový fén na vlasy Sencor Artemiss, se kterým bude radost tvořit. Ať už díky vysokorychlostnímu vysoušení, ionizační technologii pro lesklé a vyživené vlasy, tichému provozu, ale také ohleduplnější péči o vaše vlasy.

Facebook

Vlasy, symbol elegance a síly, který definuje vaši osobnost
Volba fénu není jen nějakým rozhodnutím, kterých uděláme během dne desítky. Vyberte si nástroj, který podtrhne dokonalost a krásu vašich vlasů a dopřejte jim péči, kterou si zaslouží. Protože vaše vlasy jsou právě tou korunou, která vás rozzáří.
Fén Sencor Artemiss SHD 9100RS (doporučená cena 2 999 Kč) posouvá standardy vlasové péče na zcela novou úroveň. Tento přístroj spojuje špičkový výkon s elegantním designem a to vše za rozumnou cenu.

Elegantní kouzelník s nespočtem možností
Tento geniální vysoušeč vlasů disponuje silným vysokorychlostním digitálním motorem BLDC a snadno tak zvládne vysušit i ty nejhustší vlasy. 4 stupně nastavení teploty (20-72 ˚C) zajišťují optimální regulaci pro zachování přirozené hydratace. Tři stupně rychlosti proudění vzduchu, kdy nejvyšší stupeň dosahuje rychlosti až 75 km/h, zároveň vysuší vlasy rychleji než doposud.
Inovativní ionizační technologie, která redukuje statickou elektřinu, zanechává vlasy hebké a snadno upravitelné. Fén je navíc doplněn o 2 magnetické nástavce, které lze během použití snadno vyměnít. Unikátní odnímatelný filtr umístěný v rukojeti umožní snadné čištění a prodlouží životnost vašeho vlasového mága.
Dokonalý ergonomický design a lehká konstrukce předurčují fén Artemiss k pohodlnému každodennímu použití. Elegantní vzhled skvěle doplňuje moderní estetiku každé koupelny. Fén Artemiss je dokonalou ukázkou toho, že kvalitní technologie a moderní nadčasový design, nemusí být nutně cenově nedostupné.
K dispozici je i menší varianta fénu Sencor Artemiss SHD 9000RS (doporučená cena 2 499 Kč), které nechybí žádná ze skvělých funkcí, ale má pouze nižší výkon a díky své velikosti je vhodná na cesty.
Značka spotřební elektroniky SENCOR byla založena v roce 1969 v Japonsku, v devadesátých letech 20. století se pak stala firmou evropskou. SENCOR je řízen z Evropy, své produkty vyrábí v Asii i v evropských zemích. Mezi hlavní přednosti SENCOR patří atraktivní design výrobků; široký sortiment pro každou domácnost a její potřeby; inovace a zpřístupnění moderních technologií a funkcí, za které zákazník neutratí víc, než je nutné. 

Redakce FFN a www.sencor.cz