Řeč je o kávě, jejíž význam si každoročně připomínáme 1. října. Oslavujte tento den s pomocníky od značky Potten & Pannen – Staněk a připravte si jemná kávová zrna s vůní brazilské arabiky, vyšperkujte svou kuchyň designovým pákovým kávovarem nebo obohaťte svou sbírku kávových šálků o originální kousky s puncem německé kvality.

Facebook

KitchenAid, Bezdrátový mlýnek na kávu GO s baterií, 5KBGR111, černá mat
Čerstvě umletá kávová zrna i na cestách. S kompaktním bezdrátovým mlýnkem značky KitchenAid si svou oblíbenou kávu vychutnáte kdekoliv jen budete chtít. Chod stylového pomocníka zajišťuje 12V baterie, kterou dle potřeby můžete pomocí USB kabelu, jež je součástí balení, jednoduše nabít. Díky dostatečně velké vyjímatelné nádobě s víčkem můžete umlít takové množství kávových zrn, které vystačí až na 12 šálků poctivého italského espressa. Spotřebič je navíc pro svou váhu 1,23 kg a výšku lehce přes 20 cm dokonale skladný. Ideální pro výlety do přírody, parku nebo i na zahradní slavnost u vás doma! Kávomlýnek matné černé barvy z kolekce Cordless GO pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz

Potten & Pannen – Staněk, Čerstvě pražená zrnková káva, 500 g
Silná, přesto však lahodná a chuťově velmi plná. Čerstvě pražená kávová zrna značky Potten & Pannen – Staněk si zamilujete hned při první přípravě své ranní dávky kofeinu. Směs  tvoří z 80 % brazilská arabika, zbývajících 20 % doplňuje indická robusta prémiové kvality. Rozličné odrůdy v kombinaci se střední intenzitou pražení dodávají výslednému nápoji nezaměnitelné aroma, kterému podlehne nejeden milovník dobré kávy. Balení kávových zrn o hmotnosti 500 g je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz

Smeg, Dolce & Gabbana Pákový kávovar Blu Mediterraneo
Unikátní spojení kvality a jedinečného designu. Italský výrobce prémiových spotřebičů Smeg zavítat do světa módy a oblékl jeden ze svých ikonický pákových kávovarů do šatů proslulého designerského domu Dolce & Gabbana. S úctou k tradici a kulturnímu dědictví. Kolekce Blu Mediterraneo, ve které spotřebič naleznete, je oslavou sicilské majoliky, tedy tradiční keramiky zdobené smaltovací technikou. Modrobílé ornamenty dokonale dotváří italskou estetiku kávovaru 50. let. Přestože vizuální stránka spotřebiče nostalgicky připomíná minulé století, jeho funkce a technologická vybavenost je více než moderní. Díky jednoduchému kontrolnímu panelu, lehce nastavitelné napěňovací trysky a upravené odtokové nerezové mřížky je s kávovarem skutečně radost pracovat! Je libo silné espresso či jemné cappuccino? Pákový kávovar Smeg hravě zvládne obojí. Kávu navíc připravuje pod optimálním tlakem 15 barů za ideální teploty. Dokonalá dávka kofeinu pokaždé, kdy si jen vzpomenete. Designérský spotřebič naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz.

Zwilling, French press / dvoustěnný džbán Sorrento Plus, 750 ml
Pro přípravu i stylový servis, multifunkční džbánek německé značky Zwilling bude vaší pravou rukou, nejen při přípravě vydatné porce lahodné domácí kávy. Designová konvice o objemu 750 ml díky odnímatelnému pístu z broušené nerezové oceli funguje jako klasický french press. Stačí jen nasypat čerstvě umletou kávu a zalít teplou vodou! Připravený nápoj navíc zůstane dokonale teplý, i když jej necháte chvíli čekat na stole. Konvice je totiž vyrobená z ručně foukaného borosilikátového skladvojitou stěnou, které se pyšní skvělými termoizolačními vlastnostmi. Jednoduchý nadčasový design od Mattea Thuna a Antonia Rodrigueze navíc bude slušet opravdu každému interiéru. Stylový french press pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz.

Smeg, Napěňovač mléka 50’s Retro Style MFF11, pastelově modrý
Cappuccino s nadýchanou pěnou, osvěžující domácí ice tea nebo třeba hřejivé kakao s mini marshmallows. Nápojů, které chytrý napěňovač italské značky Smeg zvládne připravit, existuje celá řada. Tak vzhůru do ochutnávání! Kuchyňský pomocník nápaditých pastelových odstínů ve stylovém designu připomínajícím 50. léta bude oblíbenou vychytávkou nejen pro dospělé, ale i malé neposedy. Stylová nerezová nádoba je primárně určená pro našlehání mléčné pěny různé tuhosti, zvládne však také přípravu instantních, teplých i studených nápojů. Stačí si jen vybrat, na co zrovna máte chuť. Napěňovač mléka o objemu 600 ml zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz.

Zwilling, Překapávač na kávu Enifinigy, stříbrnobílý
Probuďte se do vůně čerstvě připravené kávy, o kterou se jednoduše postará stylový překapávač značky Zwilling. Stačí si na praktickém časovači nastavit požadovanou hodinu a ráno si jen teplý nápoj nalít do svého milovaného hrnku.  Díky praktické funkci blooming, která rovnoměrně zvlhčuje umletá zrna, vás navíc překvapí jemnější a celkově méně kyselá výsledná chuť. Nový bílostříbrný design oblíbeného kávovaru navíc dokonale zapadne do jakéhokoliv interiéru. Vneste do své kuchyně jednoduchost a nechte se hýčkat chytrým překapávačem německé kvality. K dostání je v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz.

Villeroy & Boch, Šálek na kávu Perlemor Coral, 270 ml
V jednoduchosti je krása a roztomilé šálky na kávu z dílny německé porcelánky Villeroy & Boch jsou toho přesným důkazem. Hrnky o objemu 270 ml jsou vyrobeny z prémiového porcelánu, kterému dominují především růžové a fialové odstíny. Výsledný vzhled je však díky speciální glazovací technice pro každý hrnek jedinečný. Nestane se vám tedy, že byste v kolekci Perlemor Coral narazili na dva totožné. Každý kus je skutečný originál! Vychutnejte si svou ranní kávou v jedinečném originálu, a nastartujte tak svůj produktivní den kreativním a hravým způsobem. Porcelánové nádobí naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz.

Redakce FFN