Letní tipy z Klieru

Facebook
  • V parném létě myslete především na pořádnou hydrataci. Používejte hydratační produkty vlasové péče a v průběhu celého dne dostatečně pijte čistou vodu. Fajn tip je hydratační řada Nutritive od Kérastase, kterou mají na e-shopu Klier i ve výhodné sadě sestavené přímo kadeřníky.
  • Další letní pomocníci jsou produkty s termoochranou, které vlasy chrání a vytvoří „tepelný štít“. Vyzkoušejte třeba termoaktivní obnovující péči Résistance Ciment Thermique od Kérastase
  • Skvělým tipem jsou i vlasové olejíčky, které dodají lesk, vitalitu a krásně voní. Náš tip je třeba termoochranný Elixir Ultime L‘Huile Originale od Kérastase. Stačí aplikovat pár kapek do dlaně a ošetřit s ním konečky a délky vlasů.
  • Před nejsilnějším poledním sluníčkem chraňte vlasy a pokožku hlavy pomocí slušivého kloboučku, šátku nebo kšiltovky.
  • Vlasovou pěšinku si můžete na sluníčku lehce spálit. Vyzkoušejte proto na toto citlivé místo aplikaci běžného opalovacího krému.
  • Minimalizujte v létě externí teplo a používání stylingových nástrojů, jako jsou žehličky na vlasy, kulmy nebo fén. Pokud je to jen trošku možné, nechte vlasy volně uschnout. Volte lehké a jednoduché letní účesy, které nevyžadují náročnou úpravu a vyzkoušejte stylové doplňky do vlasů, jako jsou čelenky, šátky nebo sponky.
  • Před koupáním vlasy sepněte, ochráníte je tak před zbytečným poškozením a zacucháním.

Skvělý tip na letní vlasovou kosmetiku – oblíbená řada Soleil
Na léto je skvělá letní sluneční řada Soleil od Kérastase. Pořiďte si šampon, pečující masku, ochranný krém a letní „must-have“ - hydratační olejovou mlhu pro plážový efekt.
Produkty mají okouzlující letní vůní a namáhané vlasy hydratují, vyživují a chrání účinným UV filtrem. Zbaví je také zbytků soli, chlóru a písku. Vaše kadeře budou jemné, lesklé a zářivé i přes náročné letní období.
Kadeřnictví Klier najdete na 33 místech České republiky. Skvělé je, že se vůbec nemusíte objednávat, salóny jsou pro vás otevřené 7 dní v týdnu. Více informací a vaše nejbližší kadeřnictví najdete na webu www.klier.cz. Pohodlně online nakoupíte na shop.klier.cz