Svou chvilku letního potěšení si užijete s prémiovou krémovou zmrzlinou Ferrero Rocher Classic, která přináší to nejlepší z oblíbených pralinek. Na pohled zaujme její lákavá poleva z mléčné čokolády Ferrero Rocher, obalená křupavými kousky pražených lískových oříšků, pod níž najdete jemnou lískooříškovou zmrzlinu. Raffaello ve formě prémiové zmrzliny chutná po exotickém kokosu, stejně jako oblíbené jemné pralinky. A nejen to. Svěží kokosová zmrzlina se skrývá pod křupavou polevou z bílé čokolády, která je posypaná strouhaným kokosem a drobnými kousky mandlí.

Facebook

Až budete mít chuť na sladké, sáhněte po skvělém kornoutu se zmrzlinou Kinder Bueno. Vychutnat si ji můžete hned ve dvou variantách. První z nich tvoří krémová zmrzlina s výraznou lískooříškovou příchutí. Její horní vrstva se skládá z kakaových křupinek a kakaové polevy ve stylu Kinder Bueno a uprostřed kornoutku vás čeká křupavá kakaová náplň. Druhou příchutí je Kinder Bueno White. Horní vrstva z bílé polevy je posypaná jemnými křupinkami a uvnitř se nachází jemná zmrzlina s příchutí lískových oříšků.

Zmrzliny Ferrero Rocher Classic, Raffaello i Kinder Bueno a Kinder Bueno White si můžete pořídit buď samostatně, nebo v balení po 4 kusech. Novinky budou podpořeny TV spotem, venkovní reklamou, online kampaní a v místě prodeje.

Redakce FFN a www.ferrero.cz