Kolekci s názvem Hurá k moři najdete v síti obchodů Tchibo a Tchibo koutcích v obchodních řetězcích od 3. června 2024 a v e-shopu tchibo.cz.

Facebook

Top je s bavlnou z udržitelné produkce Cotton made in Africa. Má kulatý výstřih s řasením a střih mírně rozšířený do A.

Kalhoty se širokými nohavicemi s přírodním vláknem. Mají elastický pas, široké rovné nohavice a boční průhmatové kapsy. V nabídce jsou v tmavě modré a červené barvě s celopotiskem.

Tvarující plavky s pevnou síťovinou na předním dílu tvaruje postavu. Plavky mají integrované měkké košíčky. V nabídce jsou ve více barvách.

Žerzejové šaty s volánem jsou s bavlnou z udržitelné produkce. Jsou z efektní strukturované příze a na zádech je zdobí výstřih se šňůrkou na zavazování.

Proužkovaný svetr z jemného úpletu je s přírodním vláknem. Má polodlouhé rukávy, elastické žebrované náplety u krku, na koncích rukávů a na spodním lemu.  

Džínové bermudy jsou s bavlnou z udržitelné produkce Cotton made in Africa. Mají střih regular fit a středně vysoký pas. Jsou v bermudové délce s ohrnutými lemy nohavic.

Plážová taška má velkou hlavní přihrádku, na které je našitá kapsa na mokré věci se zapínáním na zip. Taška má vodoodpudivou podšívku.

Plážové froté šaty jsou s bavlnou z udržitelné produkce Cotton made in Africa. Mají kapuci se stahovací šňůrkou, boční rozparky a průhmatové kapsy. V nabídce jsou ve více barvách.

Halenkové tričko s knoflíkovou légou je s přírodním vláknem. Má krátké rukávy s mírně spadlými rameny a přišitým ohrnutým lemem. Spodní lem je zaoblený. V nabídce je v tmavě modré a krémové barvě.

Pantofle mají řemínky v pleteném lýkovém vzhledu. Mají polstrovanou stélku z kůže činěné bez chromu a podrážku s mírným profilem.  

Redakce FFN a www.tchibo.cz


 

 

Fotogalerie k článku