Designové houpací závěsné křeslo Hecht Nevis
Elegantní závěsné křeslo, které je vhodné pro vnitřní i venkovní prostory, hodí se tak na zahrady, terasy, zimní zahrady nebo třeba na balkony apod. Křeslo je vyrobeno z pevných ocelových trubek a umělého ratanu, který je lehký a odolný. Má tak stabilní a pevnou konstrukci, součástí je i měkký polštář pro maximální pohodlí. Křeslo neztrácí barvu vlivem UV záření a vydrží i nepřízeň počasí, vhodné je i pro použití ve vlhkém prostředí. 

Facebook

Servírovací stolek Hecht Serving
Praktický servírovací stolek, který oceníte při příjemném posezení venku s rodinou, stejně tak na zahradní párty s přáteli. Vyrobený je z tvrdého tropického dřeva Meranti, které je velmi trvanlivé a vyznačuje se vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, stárnutí a biologické degradaci. Konstrukce dvoupatrového stolku je pevná a stabilní. Má odnímatelná patra, která lze použít i jako praktické podnosy. Díky kolečkům zaručuje stolek velmi snadnou manipulaci.

Set zahradního nábytku Hecht Sierra z umělého ratanu s polstrovanými podsedky
Příjemné posezení u ranní kávy nebo večerního drinku? Pohodlný set dvou křesel s polstrovanými podsedáky a stolu z umělého ratanu se k tomu perfektně hodí. Vyroben je z vysoce odolného polypropylenu, který je odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám a UV záření. Hodí se tak i pro použití ve vlhkém prostředí.

Pohodlná zahradní houpací lavice se stříškou Hecht Mariolu
Pohodlná zahradní houpací lavice se stříškou je vyrobena z ocelových trubek s komaxitovou povrchovou úpravou, díky tomu je velmi stabilní a pevná. Nabízí varianty polohování lavice do sedu nebo do lůžkové úpravy. Lavice je zavěšena na vinutých pružinách pro příjemné chvilky relaxace nejen v zahradě. 

Polohovatelné lehátko Hecht Resort 
Pohodlné polohovatelné lehátko z akácie, které se vyznačuje vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, stárnutí a biologické degradaci. Masivní dřevo a robustní konstrukce zajišťují vynikající stabilitu pro klidný a ničím nerušený odpočinek. Křeslo je vybaveno boční vysouvací poličkou na časopisy, umožňuje polohování lehátka jak v zadní části zad, tak ve spodní části nohou, praktická zadní kolečka pak usnadňují přesun po zahradě. Šířka lehátka s vysunutou poličkou je 81,5 cm. Nosnost je 200 kg

Zahradní houpací lavice Hecht Havana
Venkovní houpací lavice se stříškou pro příjemné chvíle v zahradě nebo na terase. Je vyrobená z tvrdého tropického dřeva Meranti, které je velmi trvanlivé a vyznačuje se vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, stárnutí a biologické degradaci. Konstrukce lavice je velmi odolná a pevná.

Set elegantního zahradního nábytku z hliníku Hecht Matheo
Luxusní set šesti pohodlných židlí s opěrkami rukou a velkého obdélníkového stolu, který je vyrobený z hliníkových profilů s komaxitovou úpravou. Povrch stolu je navíc vyroben z vysoce odolného polypropylenu. Sestava je tak vhodná do interiéru i exteriéru například na nekrytou zahradu nebo terasu, kde může zůstat i mimo sezónu.

Set zahradního nábytku Hecht Navassa
Kombinovaná sestava čtyř židlí a jednoho stolu z tahokovu s komaxitovou povrchovou úpravou. Jedná se o precizně zpracovaný materiál vyznačující se vysokou pevností a odolností vůči ostrým slunečním paprskům, mrazu i vytrvalému dešti, s minimálními nároky na údržbu. Set je vhodný na terasu, zahradu nebo do venkovního altánu.

Odolný zahradní nábytek HECHT Sofia 
Set odolného zahradního nábytku v elegantní šedé barvě, kterému nevadí ani déšť, obsahuje šest stohovatelných židlí a stůl z hliníkových profilů s trvanlivou povrchovou úpravou. Vhodné pro použití v interiéru, exteriéru i ve vlhkém prostředí. Židle z pevného výpletu ve spojení s hliníkovými profily jsou vysoce odolné proti vlhkosti a mají nízkou hmotnost. Deska stolu je vyrobena z tvrzeného skla.

Redakce FFN a www.hecht.cz


 

 

Fotogalerie k článku