Sváteční vánočka z Albertova pekařství
Domácí pohoda, vůně jehličí a na snídani vláčná vánočka – tak vypadá ideální sváteční ráno. Poctivá vánočka Albert plná rozinek a bohatě sypaná mandlemi vás nadchne svou lahodnou chutí, která vás po ránu ihned dostane do vánoční pohody. Vánočku si vychutnejte třeba namazanou máslem nebo marmeládou. Pro ideální spojení chutí sáhněte po bio výběrovém džemu od Nature's Promise.

Facebook

Slané delikatesy Albert Excellent
Slaná delikatesa přijde během vánočních dnů plných cukroví obzvlášť k chuti. Překvapte své nejbližší i sváteční hosty a nabídněte jim jako pohoštění sušenou španělskou šunkou Serrano z řady Albert Excellent z vepřové plece. V balení najdete i stylový stojánek a nůž, takže šunku můžete nařezat přímo před zraky svých hostů a dodat společné chvíli na výjimečnosti.
Pochutnat si spolu můžete i na sušené šunce Prosciutto crudo Albert Excellent. Slané chuťovky se nebojte doplnit Carpacciem ze zadního hovězího. Stačí ho zakápnout olivovým olejem, přidat rukolu, kapary a parmezán a čeká vás perfektní chuťový zážitek. Sváteční hodování pak můžete ještě vylepšit připravenými tapas. Ze široké nabídky si vybere každý gurmán. Sáhnete po krevetách s česnekem, bio uleželé goudě či mini fuetu s kousky sýra?

Vánoční ryba trochu jinak
Pokud si chcete místo tradičního kapra vychutnat
u štědrovečerního stolu mořskou rybu, vydejte se do prodejny Albert za produkty z řady Rybí trh. Čekat na vás bude steak z tuňáka, z divokého lososa keta nebo z tilápie nilské, nízkotučné ryby, která je skvělá na bezpočet způsobů. Všechny ryby včetně celých vařených krevet pochází z certifikovaných zdrojů, takže si na vánočním stole vychutnáte rybí maso z šetrného chovu nebo z rybolovu.

Místo ryby BIO drůbeží filet
Alternativou k vánoční rybě bývá u mnohých z nás i drůbeží plátek. Dopřejte sobě i svým blízkým na talíři filet z kontrolovaného ekologického zemědělství. Řada Nature’s Promise má pro vás BIO kuřecí i krůtí řízky 300 g, čerstvé a bez kosti, tak abyste si u štědrovečerní tabule pochutnali na kvalitním a zodpovědně získaném mase.

Redakce FFN a www.albert.cz