Na výběr je z mnoha variant, které ukrývají oblíbené čokoládové pralinky Ferrero Rocher, Mon Chéri a Raffaello a překvapit vás mohou i dalšími skvělými pralinkami, které možná ještě neznáte.

Facebook

S odpočítáváním dnů do Štědrého dne vám pomůže jeden z krásných adventních kalendářů, které dýchají elegancí a vánoční noblesou. V kalendáři Ferrero Collection vás každý den potěší křupavá pralinka Ferrero Rocher, kokosové Raffaello, nebo Rondnoir, oplatka v čokoládové polevě s náplní z kakaa s mandlí uvnitř. Milovníci třešní v čokoládě se po celý prosinec mohou radovat z kalendáře Mon Chéri nebo z nádherného Ferrero Prestige, kde kromě tří oblíbených pralinek Ferrero Rocher, Raffaello a Mon Chéri objevíte i pralinku Pocket Coffee se 100% kávou arabika v čokoládě.

Ve zlatých pralinkách Ferrero Rocher se odráží sváteční atmosféra Vánoc, a jde proto o dokonalý sladký dárek k adventu i samotných vánočním svátkům. Pralinky s mléčnou čokoládou můžete sobě i svým milovaným dopřát třeba v podobě stylové vánoční pyramidy nebo svým blízkým darovat Grand Ferrero Rocher, dutou čokoládovou kouli s kousky drcených lískových oříšků.

Pralinky Ferrero Rocher i Mon Chéri se mohou stát i krásným prvkem vánoční výzdoby, a to buď jako závěsné hvězdičky, nebo přímo jako plechová kulatá vánoční ozdoba. Pověste si je přímo na stromeček nebo popusťte uzdu kreativitě a vytvořte si s jejich pomocí vlastní ručně dělané dekorace. Vánoční edice pralinek Ferrero je sama o sobě krásná, a tak zaujme i na vaší sváteční tabuli nebo v místnosti, kam chcete vnést kouzelný dotek Vánoc.

Redakce FFN a www.ferrero.cz

 

 

 

 


 

 

Fotogalerie k článku