Všechno lze úžasně navzájem kombinovat, získat tak dokonalý vzhled pro každou příležitost a vždy mimořádně zazářit. Kolekci s názvem Okouzlující Vánoce najdete v síti obchodů Tchibo a Tchibo koutcích v obchodních řetězcích od 20. listopadu 2023, v e-shopu tchibo.cz již od úterý 14. listopadu.

Facebook

Mikina se ¾ rukávy je s bavlnou z udržitelné produkce Cotton made in Africa. Má široký stojáček, malý boční rozparek na koncích rukávů a dolním lemu. V nabídce je v černé a krémové barvě.

Síťovaná sukně je s recyklovaným materiálem. Je v délce midi, má elastický pas se zipem vzadu a neprůhlednou podšívku.

Pletený svetr se stojáčkem má elastické žebrované náplety na stojáčku, na koncích rukávů a spodním lemu. V nabídce je v růžové barvě, v šedé s melírem a tmavě zelené.

Tkaný blejzr ve vzhledu rybí kosti má decentní ramenní vycpávky, zadní stranu zdobí dělicí šev a rozparek na spodním lemu. Vpředu jsou dvě patentní kapsy.

Puntíkované síťované triko s rukávem má antistatickou úpravu. Rukávy jsou z průhledné síťované tkaniny, přední a zadní díl je opatřen neprůhlednou podšívkou.

Žerzejové kalhoty s lemovkou mají elastický pas s poutky na opasek, vysoký pas a široké, rovné nohavice. Na bocích jsou šikmé kapsy.

Puntíkované síťované šaty mají antistatickou úpravu. Jsou v délce midi, rukávy jsou z průhledné síťované tkaniny a spodnička je neprůhledná.

Kožené rukavice. Jde o měkkou jehněčí kůži a uvnitř mají hřejivou fleecovou podšívku. V nabídce jsou v barvě berry a černé.

Kabelka přes rameno má odnímatelný, délkově nastavitelný ramenní popruh, uvnitř zásuvnou přihrádku a kapsičku na zip.

Mini kabelka má nastavitelný popruh. Hlavní přihrádka je s klopou na druk.

Kabelka – nákupní taška má zesílený popruh na nošení. Hlavní přihrádka se zapíná na zip. Uvnitř je praktická kapsička na zip.

Peněženka hezky ladí s doplňky z kolekce. Hlavní přihrádka se zapíná na zip, uvnitř je uprostřed kapsa na mince, také na zip, a rovněž dodatečné zásuvné přihrádky na platební a jiné karty.

Redakce FFN a www.tchibo.cz

 

Fotogalerie k článku