Najdete v ní figurky zvířat z různých koutů světa a můžete tak snadno se svými nejmenšími prozkoumat prostředí, ve kterém tito krásní tvorové žijí. Navíc díky bezplatné aplikaci Applaydu můžete své postavičce jednoduše vdechnout život a zažít s ní spousty dalších dobrodružství.

Facebook

V Kinder Surprise na vás čeká celkem šestnáct zvířecích postaviček. Těšit se můžete například na mírumilovnou pandu, neohroženou pumu, inteligentního slona, vychytralou opici nebo třeba na roztomilého oslíka. Každá figurka z edice Natoons je naprosto jedinečná. Díky pečlivému zpracování, realistickým detailům a pohybům těla všechna zvířátka obohacují hru dětí, a ještě více rozvíjejí jejich fantazii.

U figurky to však nekončí. Každé zvířátko můžete nechat ožít v bezplatné zábavně-naučné aplikaci Applaydu, která je určená nejen pro děti od 4 do 9 let ale i pro celou rodinu. Kromě naučných her, zábavných příběhů a nespočtu chytrých aktivit se také dozvíte vše potřebné o vaší figurce – například v jakém prostředí žije, co jí nebo jaký zvuk vydává. K tomu vám postačí naskenovat QR kód z letáčku uloženého uvnitř čokoládového vajíčka Kinder.

Nová edice Kinder Surprise Natoons je dostupná od srpna do konce listopadu a je podpořena TV spotem, aktivitami v místě prodeje a také kampaní na sociálních sítích.

Nechte vaše děti objevovat oblíbená zvířátka a jejich přirozená prostředí s Kinder Surprise a Applaydu!  

Redakce FFN a www.ferrero.cz

 

Fotogalerie k článku