Čtvrtá kniha z pera bývalého novináře Petra Casanovy se stejně jako ty předchozí zaměřuje na prožívání vztahů, lásky, psychických prožitků a dilemat, která je provázejí. Jak si poradit s problémy a řídit své myšlení i svůj život správným směrem, Petr rozebírá nejen v knihách, ale i na svém úspěšném webu FirstClass.cz, který se stal největším českým portálem osobního rozvoje. Jen na Facebooku jej nyní sleduje více než 270 000 lidí.
Zájem o jeho doposud vydané knihy je enormní. Dosavadních tří bestsellerů 250 zákonů lásky, Dvanáct srdcí a 100 nejkratších cest k Tobě se prodalo přes 100 000 výtisků. První z nich z roku 2016 dokonce vyšla i v anglickém vydání pod názvem 250 Laws of Love, která pojednává o pravidlech šťastného vztahu i o tom, že pár je více než součet dvou osob.

Druhá kniha v pořadí jménem Dvanáct srdcí z roku 2016 na předešlou knihu volně navazuje a skrze příběh Chlapce, který hledá cestu životem, vysvětluje, proč ve vztazích není nikdy jen jeden vítěz a jeden poražený, ale pouze dva vítězové či dva poražení. Zatím posledním bestsellerem je kniha 100 nejkratších cest k Tobě z roku 2017.

Facebook

Redace FFN