Mulled Morgan
Svařené víno je vánoční klasika, kterou zná téměř každý. Když k ní však přidáte panáka kořeněného rumu, pozvednete ji na novou úroveň. Bohaté rumové tóny doplní červené víno o náznak dubového dřeva. Odpočiňte si mezi svátky s teplým drinkem s vůní skořice, hřebíčku a badyánu.

Facebook

Ingredience: 30 ml Captain Morgan Original Spiced rum, 90 ml červeného vína (nejlépe Malbec nebo Cabernet), koření na svařené víno – hřebíček, skořice, badyán, citronová či pomerančová kůra, 25 ml medu, pomerančová kůra a skořice na ozdobu

Postup:
Smíchejte rum, červené víno, koření a med v hrnci. Prohřejte, aby se chutě a vůně smísily. Dejte ale pozor na to, aby se směs nevařila a alkohol se tak vypařil. Servírujte v nahřáté sklenici, ozdobené pomerančovou kůrou a skořicovým dřívkem.

Redakce FFN