V nabídce nových výrobků si vybere každý: najdete velkou škálu barev v trendových i klasických odstínech pro různé looky, výrobky s vysoce kvalitními komponenty, luxusními texturami, inovativním složením a elegantní obaly. Ideální poměr ceny a kvality zaručuje velkou dostupnost výrobků. Zhruba 25 % produktů CATRICE je dvakrát ročně aktualizováno a vždy tak můžete objevit něco nového. Kromě toho naše trendové oddělení vytváří až 14 limitovaných kolekcí ročně, jelikož se inspirujeme současnými modely z přehlídkových mol.

Přinášíme několik tipů:

Facebook

Paletka očních stínů
Čtyři paletky s devíti vysoce pigmentovými dlouhotrvajícími pudrovými očními stíny.  Každá v sobě ukrývá jak matné, tak rozjasňující stíny pro dokonalé konturování očí.

Řasenka rock couture volume
Řasenka s temně černou texturou, která vytvoří fascinující objem, krásné natočení a neodolatelnou délku řas. Vydrží 24 hodin. Dostupná v klasické černé i ve voděodolném provedení.

Řasenka lash dresser comb
Stylová řasenka se speciálním kartáčkem zajišťující maximální délku řas a intenzivní objem. Kartáček oddělí a nabarví každou řasu zvlášť.

Tužka na obočí slim´matic
Přesné tenké linky pro vytvoření přirozeného vzhledu nejsou pro ultra tenkou tužku na obočí Slim Matic žádný problém. Je voděodolná s dlouhotrvající texturou a praktickým kartáčkem. Dostupná ve třech barvách.

Redakce FFN

Fotogalerie k článku