Přijďte si vybrat mimo jiné spotřebiče KitchenAid, které vám ušetří práci při pečení nebo cukrářské příslušenství Cake Boss, které zase promění vaše pečení v mistrovské dílo. Nemůžou chybět ani kuchyňské vychytávky jako sous vide vařiče, rýžovary nebo parní hrnce.
V Chefshop.cz myslí také na servírování kulinářských výtvorů. Za zmínku stojí unikátní kolekce japonského keramického nádobí Made in Japan. Jako jediný distributor v celé Evropě se tak Chefshop.cz může pyšnit nádobím s minimalistickým a originálním designem vhodným nejen pro asijskou kuchyni, ale jakýkoli důležitý moment u stolu.

Facebook

Keramika Made In Japan k nám přicestovala z Japonska od lidových výrobců
Pečlivá ruční práce malé dílničky Sakuzan v samém centru Japonska navazuje na tisíciletou tradici nádobí mino-yaki. V různých oblastech Japonských ostrovů se nachází celé vesnice dedikované výrobě kvalitní keramiky. Většina této produkce je z ruční výroby, některé kousky však musí být dodělány strojově, protože se jedná o práci s rizikovými materiály. Například krásný spirálovitý design talířů ze série Copper Swirl je tvořený žíháním kyselinou. Keramika značky Made In Japan není jen krásná, ale i kvalitní.

Iva Burianová

www.chefparade.cz

Fotogalerie k článku