Bujóny se připravují z pečlivě vybraných přísad, které se vaří pomalu na mírném ohni. Neobsahují žádný přidaný glutamát, konzervanty ani umělá barviva. Není náhodou, že byly tyto bujóny zvoleny spotřebiteli nejlepší novinkou roku 2012. Bohatý bujón Knorr se velmi snadno rozpouští, a proto jej můžete přidat do pokrmu bez obav kdykoli během vaření.

Ideální pro přípravu hlavních jídel, guláše, do rizot, tmavých omáček, k pečenému masu i do polévek
Nejen v italské kuchyni patří vývar k nezbytným ingrediencím. Nešiďte recepty nahrazováním vývaru vodou, ale pokud nemáte čas na jeho přípravu, zvolte Knorr bohatý bujón. Je to kvalitní alternativa.” říká Emanuele Ridi, šéfkuchař a zároveň majitel vyhlášené restaurace, kterého jistě znáte z oblíbeného televizního pořadu S Italem v kuchyni.
Šmrnc bujóny dodají nejen polévce, ale také hlavním chodům. Zkuste například zeleninový či luřecí bujón přidat do rizota a přesvědčte se tak, jaký zázrak se skrývá v jedné vaničce. Vegetariáni jistě uvítají zpestření zeleninových jídel, ať už dušených nebo pečených, Bohatým bujónem zeleninovým, který elegantně podtrhne chuť zeleniny. Pro ctitele masových pečení či gulášů portfolio Knorr zahrnuje bohatý bujón hovězí a na guláš, vybere si opravdu každý.

Facebook

Jaroslav Kuba

www.unilever.cz