Bi-Oil pomáhá zlepšit vzhled nových i starých jizev. Snižuje možnost vzniku strií tvořících se během těhotenství, prudkého růstu v dospívání a období rychlého přibývání na váze. Pomáhá také vylepšovat vzhled už existujících strií. Přispívá ke zlepšení vzhledu pigmentových skvrn a kožních vad způsobených hormonálními výkyvy, zesvětlením pleti a nadměrným vystavením slunci.

Bi-Oil pomáhá vyhladit stárnoucí vrásčitou pokožku v obličeji i na těle a sjednotit její tón
Doplňuje pokožce přírodní oleje, které odstraňují faktory, jako jsou nepříznivé počasí, voda s vysokým obsahem chemikálií, časté koupání a vysušující účinky centrálního vytápění či klimatizace.
Bi-Oil je kombinací rostlinných extraktů a vitaminů přidaných do olejového základu. Neokysličený olej umožňuje zachovat účinnost rostlinných extraktů a vitaminů. Bi-Oil díky složce PurCellin Oil™, mění celkovou konzistenci a činí ji lehkou a nemastnou. To zajišťuje, že se látky obsažené ve vitaminech a rostlinných extraktech absorbují do pokožky.

Facebook

Přípravek je účinný díky jedinečnému složení
Vitamin A podporuje tvorbu nového kolagenu a obnovu pokožky, pomáhá zvyšovat pružnost a zlepšovat texturu a tón pleti. Vitamin E pomáhá udržovat zdravě vypadající pokožku, chrání ji před vlivem volných radikálů, které pleť poškozují a způsobují její předčasné stárnutí. Zvyšuje také hydrataci pokožky. Produkt obsahuje také měsíčkový olej, který má regenerační účinky a používá se k ošetření citlivé, poškozené nebo sluncem spálené pokožky. Redukuje zanícení a je efektivní v boji proti menším kožním infekcím, vyrážkám a povrchovému podráždění.
Další součástí je levandulový olej, který má zřejmé ošetřující vlastnosti, zklidňuje a zjemňuje a také je přírodním antiseptikem. Součástí Bi-Oilu je i rozmarýnový olej, který pomáhá oživit pokožku a pečovat o ni, dále ji zjemňuje a má mírný antiseptický účinek. A ještě jeden olej, a to heřmánkový doplňuje paletu příznivých látek. Působí protizánětlivě, zklidňuje pleť a je zvláště vhodný pro citlivou pokožku. Rostlinné extrakty doplňuje PurCellin Oil™. Ten redukuje vrstvu přípravku, zlepšuje roztíratelnost a usnadňuje aplikaci, díky čemuž pokožka Bi-Oil okamžitě absorbuje.
Výsledkem pravidelného používání přípravku Bi-Oil je vylepšení vzhledu jizev
Také strií, nestejného odstínu pokožky a vrásek. Pleť je navíc jemná, hebká a vláčná.

Blanka Opltová

www.bi-oil.cz

foto ze stránek Douglas