Inspirace je v nespoutané italské vášni kosmetiky Gabriella Salvette, v její smyslnosti a přitažlivosti. Nová řasenka Diamante a nový make-up Matte a Hydrating Foundation Nude FInish vás o tom přesvědčí.

Facebook

Dotek luxusu pro vaše řasy
Diamanty jsou snem každé ženy a právě s nimi si nyní můžete ozdobit i svoje řasy. Nová řasenka Diamante od Gabriella Salvete obsahuje diamantový prach, díky němuž budou vaše řasy neobyčejně lesklé, ale hlavně krásné, posílené a zdravé. Její asymetrický plastový kartáček se přizpůsobí každé vaší řase, zároveň je prodlouží a dodá jim neuvěřitelný objem.

Svěží a přirozeně krásná pleť
Nový make-up Matte s jemnou texturou dokonale splyne s vaší pletí a vy se tak po celý den můžete cítit svěží a nespoutaná. Nejen, že zmatní pouze ta místa, která to skutečně potřebují, ale výtažky z bílého čaje a ženšenu budou pečovat o její zdravý vzhled.
Druhá novinka z řad make-upů, kterou je nový make-up Hydrating Foundation Nude Finish, obsahuje vysoký podíl vody a jemné pigmenty, které pleť rozzáří a zároveň zakryjí drobné nedostatky. Každá z vás si ho oblíbí pro jeho dokonalou péči o vaši pleť.

Iva Burianová

www.gabriellasalvete.com