I přesto, že hotel tvoří celek, nabízí v jednotlivých částech různé restaurační služby. jednak v centrální budově služby odpovídající čtyřhvězdičkové kvalitě, jednak služby pro běžné návštěvníky, kteří rádi chodí do pivnice, do kavárny i do restaurace běžně na obědy.

Facebook

Hotel nabízí luxusní ubytování
Celý interiér hotelu, který je vybaven luxusním, starožitným nábytkem a starožitnými doplňky z období baroka, rokoka a renesance, je koncipován do neobvyklého architektonického vzhledu. Jednotlivá patra hotelu jsou otevřená a do jednotlivých pokojů se vchází z ochozů. Interiéry pokojů silně evokují staroanglický styl nábytku.
Hosté mají možnost vybta si ubytování mezi standardním dvoulůžkovým pokojem, apartmáne nebo dvoupatrovým mezonetovým apartmánem. celkový styl a pojetí přináší skutečně nevšední zážitek z návštěvy Hotelu Morris, který působí skuptečně výjimečně.

Ve stylové restauraci si hosté nejčastěji pochutnávají na středomořské kuchyni
Atriový výhled z restaurace přináší hostům ještě další zážitek. Ale není to jenomtato specializace,. Staročeskou kuchyni zase vaří zdejší restaurace Moravanka, kavárna Marylin zase nabízí několik druihů výborné kávy a domácí zákusky.
Součástí nabídky hotelu je také vinný sklípek, školící a seminární sály, technické vybavení cateringové služby.

Naprosté uvolnění přináší wellness centrum, které je součástí hotelového komplexu
Relaxace se v Hotelu Morris představuje jako Wellness paradise aneb zábava a relaxace. Hosté se tu uklidňují v multufunkční sauně, při různých masážích, zábalech a dalších utěšujících procedurách. Vybrat si mohou hosté také z masáží sportovních, reflexních anebo aromatických.
Rodiče s dětmi tady mohou trávit společný čas, mohou zvolit zábavnou formu společné relaxace anebo se i s ratilestmi vyřádit v aquaparku. Saunui můžete zvolit klasickou, tedy finskou nebo méně obvyklou bylinnou.
Pokud pro vás odpočinek znamná aktivně strávený čas, pak si to namíříte rovnou do hotelového fitness centra. taky své fyzické výkony můžete předvést v plaveckém bazénu, na spinningu nebo při různách tanečních cvičeních, mezi nimiž je i dnes moderní zumba.

Táňa Pikartová

www.hotelmorris.cz

 

Fotogalerie k článku