Tento nový prostor v budově Roztyly Plaza v Praze představuje inovativní produkty, které mění způsob, jakým lidé přemýšlejí o energii, a nabízí návštěvníkům jedinečnou příležitost vyzkoušet si technologie, které zajišťují energetickou nezávislost doma, při venkovních aktivitách i na cestách.

Představení EcoFlow a jejich produktů
EcoFlow je průkopníkem v oblasti přenosných energetických řešení, která umožňují snadnou a rychlou dostupnost energie kdekoliv a kdykoliv. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly spolehlivý a efektivní zdroj energie pro všechny potřeby – od domácích spotřebičů po náročné outdoorové aktivity.

Facebook

Mezi klíčové produkty EcoFlow patří:

  • Bateriové stanice řady RIVER a DELTA: Bateriové stanice, či solární generátory, jsou ideální pro napájení domácích spotřebičů během výpadků elektřiny nebo jako zdroje elektřiny na cestách. Tichý provoz bez spalin z nich dělá žádanou alternativu agregátům na fosilní paliva.
  • Fotovoltaické systémy: EcoFlow nabízí chytrá a ekologická řešení pro ty, kteří chtějí žít nezávisle na elektrické síti. Od ostrovního systému Power Kits, přes fotovoltaiku bez přetoků, či balkonovou elektrárnu PowerStream, až po robustní třífázový PowerOcean.
  • Chytrá zařízení: Třetím významným segmentem, který v roce 2023 EcoFlow přidalo do svého portfolia, jsou přenosná chytrá zařízení – unikátní cestovní lednice GLACIER a mobilní klimatizace WAVE 2.

Otevření showroomu
Roztyly Plaza showroom je navržen tak, aby nabídl interaktivní a informativní zážitek. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet produkty v akci, získat odborné poradenství a seznámit se s nejnovějšími inovacemi v oblasti přenosných energetických řešení.

Výhody a unikátní vlastnosti produktů EcoFlow
Produkty EcoFlow se vyznačují rychlým nabíjením, vysokou kapacitou a snadnou přenositelností. Jsou to ekologická a tichá řešení, která vyhovují různým potřebám:

  • Rychlé nabíjení: Nejrychlejší dobíjecí technologie na trhu, X-Stream, umožňuje dobíjet i největší bateriovou stanici EcoFlow za 1 hodinu a 50 minut.
  • Vysoká kapacita a výkon: Produkty EcoFlow poskytují dostatek energie pro napájení širokého spektra zařízení, od ledniček a oběhových čerpadel, po indukční desky a výkonné nářadí.
  • Snadná přenositelnost: Bateriové stanice jsou lehké a kompaktní, což umožňuje jednoduché přenášení a používání kdekoliv.

Praktické ukázky a interaktivní zážitek
EcoFlow umožňuje zažít komfort a svobodu spolehlivého zdroje energie kdekoliv. Přijďte a objevte, proč se EcoFlow stává nezbytným pomocníkem pro moderní domácnosti, cestovatele i outdoorové nadšence.

Navštivte nový showroom v Praze-Roztylech a staňte se součástí revoluce v oblasti přenosné energie.

Redakce FFN a www.ecoflow.cz

 

Fotogalerie k článku