PUPP-UP lounge se opět stane nejen místem setkávání, ale zároveň i bodem, kde po velkolepém debutu na Milan Design Week 2024 mohou návštěvníci spatřit flexibilní designový koncept Crystal Pixels. Čtyřicet tři ručně vyrobených křišťálových kostek zde podámživotní výkon v příběhu plném světla, zázraků a čisté geometrie v režii Preciosa Lighting.

Facebook

K vidění zde bude také instalace z karlovarské sklárny Moser, která představí svůj nejnovější počin, vázu Era. Na jejím vzniku se podílel mistr sklář Zdeněk Drobný, který v červnu získal rytířský Řád umění a literatury, a umělecký ředitel sklárny, Jan Plecháč. Výstavu bude zdobit také nadčasový nápojový soubor Bar, který letos oslavil 90. výročí. O vybavení designovým nábytkem se postará VITRA.

Hlavní novinkou letošního ročníku je otevření PULSE CLUB powered by Pupp v prostorách casina. Po každodenním filmovém maratonu se mohou fanoušci festivalového nočního života těšit na DJ sety doplněné o vystoupení saxofonistů a houslistů, koktejly připravené barmany z Becher’s Baru a nezapomenutelnou party atmosféru. PULSE CLUB bude otevřen denně od 21 do 4 hodin. Vstup je zdarma.

Další novinkou je zahájení provozu restaurace Meat & Bone Steakhouse v Pupp Quisisana Depandance ještě před začátkem letošní sezóny. Restaurace nabízí prémiové steaky především z plemene Aberdeen Angus a mořské plody. Barové menu čítá více než 120 druhů destilátů a vína z Francie, Itálie, Chile a Argentiny. V rámci festivalové nabídky budou mít hosté možnost ochutnat i steaky z Wagyu nebo kaviár.

Návštěvníci budou mít během festivalu možnost prohlédnout si před Grandhotelem Pupp Rolls Royce Ghost. „Výstava vozu je předvojem srpnové spolupráce s touto exkluzivní značkou, kdy budeme nabízet vyjížďku spojenou s piknikem a soukromou prohlídkou zámku Bečov,” dodává generální ředitel Grandhotelu Pupp Jindřich Krausz.

Redakce FFN a www.grandhotelpupp.cz

 


 

 

Fotogalerie k článku