Bonbóny Skittles Wild Berry jsou šťavnatým mixem borůvky, maliny, višně, jahody s kiwi a ostružiny s jablkem. Stejně jako další příchutě i Wild Berry mají měkký žvýkací střed obalený křupavou polevou. Odlišují se ale fialovým balením, které spotřebitelé nepřehlédnou v žádném obchodě.
„Nová příchuť Wild Berry, kterou právě uvádíme na český trh, byla původně vytvořena pro mlsné jazýčky Francouzů a v domovské Anglii se stala vůbec nejoblíbenější variantou,“ říká David Forman, brand manažer značky Skittles.

Facebook

O tom, že jde o příchuť zcela výjimečnou, dokazují reakce fanoušků, kteří kvůli ní sepsali petici. Požadovali v ní uvedení nové příchutě, která se již prodávala v jiných zemích.
„Není to první reakce fanoušků, kteří se na nás obrátili. Před časem jsme na základě podobné petice uvedli na český trh větší 125gramové balení. Těší nás, když mají spotřebitelé o Skittles zájem a když jim můžeme vyjít vstříc,“ říká David Forman. Fanoušci také nepochybně ocení, že se v balíčku Wild Berry nově nachází také modrý bonbon, který jim v dosavadních příchutích Fruits a Crazy Sours chyběl.


Zdroj: TZ společnosti Wrigley