„Věřím, že velikonoční program Pivovarského muzea a Plzeňského historického podzemí se návštěvníkům bude líbit. Je to ideální možnost, jak strávit rodinný víkend či Velikonoční pondělí v příjemném a zábavném prostředí, a to i pro lidi, kteří již u nás na prohlídce byli. Návštěvu muzea totiž tentokrát ozvláštní velikonoční motivy, které budou moci návštěvníci během prohlídky vyhledávat. Tradiční velikonoční zvyky si návštěvníci připomenou nejen v podobě textů, ale vyzkouší si také někdejší zvyk házení vajec do nůše nebo poznávání jarních rostlin,“ popsal velikonoční program Tomáš Raboch z Plzeňského Prazdroje.

Facebook

Na netradiční prohlídky v Pivovarském muzeu i Plzeňském historickém podzemí se mohou návštěvníci těšit také v následujících jarních měsících. Kromě velikonočních prohlídek v muzeu probíhá na trase Plzeňského historického podzemí od 1. dubna do 31. května také  speciální prohlídka v duchu alchymie a  na pátek 25. 5. 2012 se na obou trasách muzea i podzemí připravuje oblíbená Muzejní noc.

Prohlídky pro školní skupiny na všechny programy po celý rok jsou za zvýhodněné vstupné 40,- Kč za osobu (učitelský doprovod zdarma).

Zdroj:http://www.prazdrojvisit.cz/cz/pivovarske-muzeum/  www.plzenskepodzemi.cz.

Fotogalerie k článku