Nová variace příchutí Brazer Twister s grilovaným masem potěšila například Ondřeje Synka, mistra světa ve veslování v roce 2010, druhého na Letních olympijských hrách v Pekingu v roce 2008, který si grilovaný Brazer z KFC oblíbil.
Počínaje dnem 28. února 2012 vás nový Brazer Twister přenese každé úterý do jiné destinace. Díky svému čerstvému a šťavnatému kuřecímu masu marinovaným podle tajného receptu Colonela Sanderse je KFC dokonalým průvodcem po New Yorku, Athénách, Mnichově, Kodani, Liverpoolu, Hongkongu a Bombaji. Příležitost ochutnat Brazer Twister z těchto destinací je omezená, nenechte si ji proto ujít!
Hodně cestuji po republice a v KFC se vždy rád zastavím. Kuřecí maso je součástí mého jídelníčku, zvlášť letos, kdy se připravuji na olympiádu. Díky tomu, že Brazer Twister obsahuje grilované maso, po kterém se necítím těžce, si ho můžu dávat často. Těším se na jeho nové varianty, které budou inspirovány kuchyněmi různých částí světa, to mě bude bavit,” říká Ondřej Synek.

Facebook

Kuřecí maso z KFC je vždy čerstvé a pochází z českých drůbežáren
Není zmražené a je dodáváno několikrát týdně do každé restaurace. KFC se zavázalo ke spolupráci s místními dodavateli a mezi jeho partnery patří Vodňanská drůbež a DZ Klatovy, dvě největší a nejmodernější drůbežárny v České republice. Čerstvé pečivo pochází z Michelských pekáren, Beskyd Fryčovice zajišťuje pro KFC čerstvou zeleninu, a Alima Boneco dodává majonézu, tatarskou omáčku a další omáčky.

Brazer Twister se připravuje bez přidaného tuku
Tato skutečnost umožňuje kuřecímu masu uchovat si svoji čerstvou a šťavnatou chuť. V kombinaci s novými příchutěmi z celého světa je Brazer Twister ideální variantou pro všechny, kteří se po jídle chtějí cítit nasyceně ale ne těžce.
Klíčem k tajemství Brazeru je unikátní gril, který může být naprogramován tak, aby dokonale připravil kuřecí maso, a to na základě druhu a počtu kousků. Trouba automaticky ví, jak dlouho maso grilovat, stejně jako na jakou správnou teplotu, a dokonce Vám dá vědět, kam maso v troubě přesně umístit. Zatímco je kapacita grilu ve skutečnosti 45 kusů, KFC griluje pouze mezi devíti a 18 kusy v jednom okamžiku, aby zajistilo co nejchutnější a nejšťavnatější kuřecí maso.  
S novými Brazer Twistery můžete ochutnat příchutě celého světa, a to aniž byste opustili Českou republiku. Každá restaurace bude mít jen omezený počet nových příchutí Brazer Twistera, proto na nic nečekejte. Celá akce skončí po sedmi týdnech, 16. dubna 2012,“ říká Anna Aftowicz, brand manažerka KFC pro Českou republiku.  

Oblíbenou příchuť přes webové stránky
KFC také umožňuje svým zákazníkům zvolit si svoji oblíbenou novou příchuť prostřednictvím soutěže na webové stránce, a vyhrát tak spoustu zajímavých cen.

Kdo je Ondřej Synek
Český veslař Ondřej Synek je jedenáctinásobný mistr ČR, šestinásobný vítěz Světového poháru, mistr světa z roku 2010 a v roce 2008 získal na olympijských hrách v Pekingu stříbrnou medaili. Letos je již v plném proudu příprav na Letní olympijské hry v Londýně. Ondřej je historicky první český mistr světa v olympijské disciplíně, když zvítězil ve skifu na MS 2010. Kromě závodního veslování na skifu pracuje jako sportovní instruktor ASC Dukla Praha. S veslováním začal v roce 1995 ve dvanácti letech ve veslařském klubu KV Kondor Brandýs nad Labem.

Jaroslav Drásal

www.kfc.cz

 

Fotogalerie k článku