It is very encouraging for us – the publisher from the heart of Europe - to know that people from near and far show interest in the news provided on our website.
You can also take part in our polls and competitions. We will welcome any suggestions on what kind of news from the Czech Republic you are interested in. Would you like to read more about travel, gastronomy, culture, sport or wellness? Let us know. You are also welcome to contribute with your articles on the previously mentioned topics.
The editors of  the family internet magazine www.familyfreshnews.cz look forward to busy communication with you. We have also prepared an audio teaser.

Poslechněte si
A greeting from Prague to international readers of our magazine
Facebook

Vzkaz z Prahy pro zahraniční čtenáře našeho magazínu
Vážení čtenáři, těší nás váš zájem o informace, které přináší náš rodinný internetový magazín www.familyfreshnews.cz. Z analýzy čtenosti víme, že si naše články čtete v Itálii, ve Španělsku, ve Francii, ve Velké Británii, také v Chorvatsku, Německu, Rakousku, v Polsku, v Nizozemsku, ve Spojených státech amerických a v Kanadě.
Je to příjemný pocit pro vydavatele v zemi uprostřed Evropy, když ví, že o informace, které zprostředkovává, jeví zájem lidé z jeho nejbližšího okolí, ale i z daleka.
Můžete se zúčastnit i našich anket a soutěží. Stejně tak uvítáme, když nám napíšete na naši e-mailovou adresu redakce@familyfreshnews.cz jaké články, rozhovory nebo reportáže z České republiky týkající se například cestování, gastronomie, kultury, sportu nebo lázeňství a wellness by vás zajímali. Rádi zveřejníme i příspěvky vaše, které se budou týkat stejných témat.
Na čilou korespondenci s vámi se těší redakce internetového rodinného magazinu www.familyfreshnews.cz.