„Čokoládová tyčinka Snickers má ve světě bohatou historii,“ říká Daniela Bullová, brand manažerka značky Snickers. „Tyčinka Snickers byla uvedena na trh už v roce 1930 a od té doby patří mezi nejoblíbenější čokoládové tyčinky ve světě. Na českém trhu se s ní setkáváme již od roku 1992. Kombinace arašídů, nugátu a čokolády je i u nás velmi oblíbená. Příznivce tyčinky Snickers se občas snažíme překvapit a nabídneme jim něco výjimečného. Proto jsme se v tomto roce rozhodli uvést limitovanou edici s názvem Dark, která vychází z nezaměnitelné chuti tyčinky Snickers, ale tentokrát potěší tmavou čokoládou, tmavým nugátem a karamelem,“ dodává Daniela Bullová.

Facebook

Mimořádná pochoutka Snickers Dark obsahuje 35 % čokolády
Také 15 % nugátu, 27 % karamelu a 22 % arašídů. Limitovaná edice v tmavém matném obalu bude k dostání v běžné obchodní síti od 1. března letošního roku.

Tyčinka Snickers se vyrábí od roku 1930
Obsahuje arašídy, karamel, nugát a čokoládu. Tato kombinace si získala mnoho příznivců, což z ní činí jednu z nejoblíbenějších čokoládových tyčinek po celém světě.

Pár zajímavostí o tyčince Snickers:

… tyčinku Snickers pojmenovali Frank a Ethel Marsovi po svém koni?

… tyčinka Snickers byla v roce 1948 oficiálním partnerem letních olympijských her v Los Angeles?

… tyčinka Snickers podporuje různé sportovní aktivity po celém světě? V České republice je to Nutcase tým složený z těch nejodvážnějších sportovců.

Čokoládovo-karamelovou tyčinku Snickers vyrábí společnost Mars, která je jednou z největších rodinných společností na světě. Společnost Mars je rozdělena do šesti obchodních segmentů, jedním z nich jsou i čokoládové výrobky. Na česko-slovenském trhu působí společnost Mars od roku 1992. V roce 1998 se spojila společnost Mars se společností Wrigley a vznikla tak jedna z vedoucích cukrářských firem.

www.snickers.cz