Šperky Pandora v sobě snoubí nápaditý design, obdivuhodnou práci klenotnických mistrů, lesk 14k zlata a sterlingového stříbra, které obsahuje 92,5% kovu a jeho ryzost dosahuje hodnot 925/1000.

Inspirace ženským půvabem
Svojí originalitou podtrhují osobnost každé ženy. Tím nejemotivnějším prvkem z pokladnice tohoto ráje šperků je však myšlenka náramku plného těch nejkrásnějších okamžiků vašeho života. Vy jste tím, kdo jednotlivé střípky příběhů jednotlivými přívěsky vybírá a tvoří tak svůj náramek, náramek plný vaší jedinečnosti. Jeho kouzlo spočívá ve schopnosti zachytit momenty, které se zapsaly do vašeho života. I romantická atmosféra Valentýna tak může být promítnuta v náramku Pandora na vašem zápěstí. Bude tak připomínkou jemnosti a mrazení z lásky, kterému se nejde ubránit.

Facebook

Šperky vás nadchnou
Vybírat můžete z více než šestiset přívěsků, které zavěsíte na svůj náramek nebo věnujete někomu blízkému. Spolu s ním mu tak darujete i cosi nezapomenutelného a svou hodnotou nevyčíslitelného.  Co přívěsek, to vzpomínka na jeden z nenahraditelných okamžiků života, dnů,které se vám vryly do paměti.  
Pandora vás kromě emotivních náramků uchvátí i poutavými náušnicemi, skvostnými prstýnky, pohádkovými náhrdelníky i elegantními hodinkami. Stačí jen vybírat ...

Táňa Pikartová
www.pandora.cz

Fotogalerie k článku