„Jemně nakyslé bonbony s ovocnou příchutí jsou u českých spotřebitelů velmi oblíbené. Velké oblibě se těší také colová chuť nápoje, proto nemohla být tato příchuť u bonbonů MAOAM Kracher opomenuta,“ říká Rostislav Němec, obchodní a marketingový ředitel společnosti HARIBO CZ s.r.o., který je výhradním distributorem značky MAOAM pro Českou a Slovenskou republiku. „Jednotlivé barvy bonbonů prozradí, jaké je laskomina příchuti. Žvýkací bonbony MAOAM Kracher vedle klasických ovocných karamel doplňují již tak bohatý sortiment MAOAM na českém trhu,“ dodává Rostislav Němec.

Facebook

MAOAM Kracher zaujmou nejen svou chutí, ale skvěle také zabaví. Pestrobarevné žvýkací bonbony při rozkousnutí třaskavě prasknou, při jejich mlsání tak zažijete i spoustu legrace. Na obalu je vyobrazena typická postavička MAOAM a personifikované smějící se ovoce. Šťavnatá pochoutka s oblíbenými příchutěmi rozveselí den.  

Hans Riegel založil společnost HARIBO v roce 1920 pod názvem HARIBO – Hans Riegel Bonn. O dva roky později vytvořil Tančícího medvídka, figurku z želé s ovocnou příchutí. Tato figurka se stala později světově proslulou  jako HARIBO Zlatý medvídek – Goldbären.  Své želatinové výrobky dodává téměř do stovky zemí světa. Zlatí medvídci jsou vyráběni z želatiny přírodního původu.

 

 

Fotogalerie k článku